VIP-PROMOTIEKLEDING

Lak promotiekleding


Promotiekleding van lak materiaal ziet er in de glanzende variant soortgelijk uit als latex, maar is onderhoudsvriendelijker en kleine logo details kunnen beter verwerkt worden dan op latex. Vloeiende lijnen zijn juist lastiger te maken en de stof sluit altijd minder goed aan dan latex. Deze kwalitatief hoogwaardige stretch stoffen zijn tevens verkrijgbaar in matte varianten, leder-look en metallic tinten.

Custom Made

Ook deze outfits worden 100% uniek vervaardigd. We starten met het maken van een visual, waarna  de patroontekening wordt opgesteld en de outfit in elkaar wordt gestikt. Als laatste worden de logo transfers opgedrukt.

Kleding Ontwerp

VIP-Promotiekleding stelt voor u het grafisch design op in vorm van een visual. Zo krijgt u een zo goed mogelijk beeld van het eindproduct.

Eigen Fabricage

Ook onze lak promotiekleding betreft geen standaard outfit met een eenvoudig logo. Wij importeren de stoffen na goedkeuring ontwerp, hierop wordt het patroon getekend en door ons naaiatelier vervaardigd tot een maatwerk kledingstuk. Opvolgend bedrukken we de logo transfers en ontstaat uw unieke promotieoutfit!

Techniek

De materialen worden d.m.v. stiknaden bevestigd. Hierdoor zijn extreem vloeiende lijnen niet altijd mogelijk. Latex vormt hierbij minder problemen. Company branded door logo opdruk.

Limited Design

We zijn altijd afhankelijk van de leverbare stoffen binnen het gestelde termijn. De stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en reliëf vormen. Ook in uitstraling: glanzend, mat of metallic.

Levertijd

Na goedkeuring ontwerp bedraagt de normale levertijd 4 tot 6 weken. Spoedaanvragen in overleg.

VIP-PROMOTIEKLEDING

Andere promotiekleding?


VIP-Promotiekleding verwerkt ook andere materiaalsoorten met verschillende uitstraling. Bekijk onderstaand de mogelijkheden:
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE?

GET IN CONTACT


Graag komen wij bij u langs. Zorgt u voor de koffie en thee, dan nemen wij het sample pakket en brabants worstenbrood mee!

Wij zijn bereikbaar op:

Almost 24/7

Tijdens evenementen kunt u de voicemail inspreken. Wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Telefoon:

Office: +31 (0)162 - 852 341
Mobile: +31 (0)6 - 531 445 60

Adres:

Veerseweg 53
4901ZD Oosterhout
Nederland

CONTACTFORMULIER


You’re in good company

Zij gingen u voor


chrisal
DownUnder Houten
formido-vippromo-promoteams
Festyland
van-berlo
beyuna
gulf-vippromo-promoteams
Kartcentrum Lelystad
Galileo
erwin-verwij-fotografie-vipprom-teams
xeramic
raceroom