VIP-PROMOTIEKLEDING

Latex promotiekleding


Latex promotiekleding is ons meest exclusieve en kostbare product welke, we sinds 4 jaar met de hand maken. Latex sluit 100% op het lichaam en heeft een glanzende uitstraling.

Custom Made

Latex kleding wordt 100% op vraag van de klant gemaakt en voor iedere outfit ontwerpen we nieuwe halslijnen, vormen of complete kledingstukken.

Kleding Ontwerp

VIP-Promotiekleding stelt voor u het grafisch design op in de vorm van een visual. Hierdoor krijgt u een zo goed mogelijk beeld van het eindproduct.

Techniek

Wij gebruiken dikke kwaliteit latex (0,45mm) welke met de hand wordt verlijmd (en dus geen gegoten latex). Sponsor uitingen worden voorzien d.m.v. appliqueerde tekst en logo’s.

Levertijd

Latex wordt nauwkeurig met de hand verlijmd en ieder onderdeel wordt eerst handmatig gesneden uit de ‘stof’. Hierdoor bedraagt de normale levertijd 6 tot 8 weken. Spoedaanvragen zijn niet mogelijk.

Limited Design

Met latex als materiaalsoort zijn vloeiende lijnen in een ontwerp zeer goed te verwerken (in tegenstelling tot lak). Kleine logo details zijn afhankelijk van de grootte lastig te verlijmen en dit kan mogelijk beperkingen opleveren. Latex is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder ook hele mooie metallic tinten.

Onderhoud

Latex benodigd specifieke onderhoud na iedere draagbeurt voor het behoud van de glans en levensduur. VIP-Promo verzorgd dit reeds jaren voor haar klanten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

VIP-PROMOTIEKLEDING

Andere promotiekleding?


VIP-Promotiekleding verwerkt ook andere materiaalsoorten met verschillende uitstraling. Bekijk onderstaand de mogelijkheden:
DO YOU LIKE WHAT YOU SEE?

GET IN CONTACT


Graag komen wij bij u langs. Zorgt u voor de koffie en thee, dan nemen wij het sample pakket en brabants worstenbrood mee!

Wij zijn bereikbaar op:

Almost 24/7

Tijdens evenementen kunt u de voicemail inspreken. Wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Telefoon:

Office: +31 (0)162 - 852 341
Mobile: +31 (0)6 - 531 445 60

Adres:

Veerseweg 53
4901ZD Oosterhout
Nederland

CONTACTFORMULIER


You’re in good company

Zij gingen u voor


chrisal
DownUnder Houten
formido-vippromo-promoteams
Festyland
van-berlo
beyuna
gulf-vippromo-promoteams
Kartcentrum Lelystad
Galileo
erwin-verwij-fotografie-vipprom-teams
xeramic
raceroom